Stage in Zeewolde

Loop stage
bij drie bedrijven tegelijk

 

Hoezo moeilijk een stageplek te krijgen? Wij kunnen het gewoon voor je regelen hoor. En niet bij 1, maar bij 3 bedrijven tegelijk.

Omdat opleidingen nogal breed zijn, en velen het moeilijk vinden om (nu al) een keuzerichting te maken, kun je bij ons stagelopen bij 3 aan elkaar gekoppelde organisaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om te werken aan, en te leren van een groot scala aan diverse opdrachten.

Commplot – een creatief bureau. Levert concept, branding en webdesign voor zowel on- en offline communicatie. Werkt met een aantal vaste medewerkers en freelancers. Je WordPress skills kunnen hier verbeteren.

Takai – realiseert private label concepten voor geurcollecties. Concepting en packaging design is een groot aandachtspunt. Takai heeft ook een eigen product waarvoor we de marketing (o.a. middels social media) intern doen.

Blueyse – online communicatiebureau dat zich inzet voor organisaties die strijden voor gelijke rechten, bedrijven die werken aan diversificatie van medewerkers, en voor alle andere organisaties die een meer inclusieve wereld willen creëren waar gelijke rechten voor iedereen gelden.

Vanaf mei hebben we weer ruimte voor een stagiair.

De stage

Weet je de weg in Photoshop, InDesign en Illustrator? En misschien ook wel in WordPress en social media? Kom dan met ons meewerken aan leuke en inspirerende projecten voor klanten, maar ook aan de toekomst van zowel Commplot, Blueyse als Takai.

We bieden je een plek binnen een team waar inzet en karakter belangrijk zijn. Geen ingewikkelde excel-lijsten, vergaderingen of rapporten, maar een pragmatische werkwijze en een goede vibe onderling, met opdrachtgevers en toeleveranciers.

We communiceren momenteel veelal via Teams, telefoon en Whatsapp, maar komen zoveel als mogelijk nog samen. En wanneer de maatregelen dat weer toe laten, bieden we jou een ingerichte werkplek, een lekkere lunch, goede koffie en gesprekken.

Let op! Zeewolde is niet voor iedereen ideaal bereikbaar: check van tevoren of de reis jou uitkomt. Hebben wij jouw interesse gewekt? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@commplot.nl om te kijken of we een match zijn!