Optimaliseren van de website en verbeteren van vindbaarheid

SEO of SEA / SEO en SEA?

We willen allemaal dat onze website verkeer oplevert en liever nog conversie. Wij kunnen en willen hiermee helpen. Via een online scan doen we onderzoek naar verbeterpunten. Na ongeveer een week rollen de eerste resultaten eruit en zien we waar dingen beter of anders kunnen. Deze resultaten ontvang je middels een rapport. Aan de hand van dit rapport kunnen we aan de slag met de optimalisatie.

SEO – Search Engine Optimization

We hebben verschillende abonnementsvormen waarmee je zelf kiest hoeveel tijd we per week exclusief aan jullie website besteden. Binnen die tijd tweaken we de site en werken toe naar een hogere seo-score. Daarnaast pakken we het conversie-stuk aan. Hierdoor blijft het niet bij website-bezoeken, maar gaan bezoekers sneller over tot actie (bestellen, aanvragen etc.)

Zo heeft HPHC sinds ze eind 2020 zijn gestart met een seo-traject, het aantal aanmeldingen voor rijbewijskeuringen flink zien stijgen. De site wordt gevonden op de -door de doelgroep meest gebruikte- zoekwoorden en de web-experience is geoptimaliseerd. Door een duidelijke funnel maken bezoekers binnen een paar stappen een afspraak voor een keuring.

SEA – Search Engine Advertising

Door een vast partnership met Blueyse kunnen we naast SEO ook SEA aanbieden. Search Engine Advertising, oftewel ‘zoekmachine adverteren’ zorgt ervoor dat je beter scoort in de zoekmachines. Dit doe je aan de hand van een advertentie-budget en door jou gekozen zoekwoorden. Je betaalt dus voor een hogere ranking. Wij kunnen helpen met het optimaliseren daarvan, zodat je de beste resultaten bereikt binnen een voor jullie passend budget. Zou search engine advertising iets voor jullie kunnen zijn of wil je er meer over weten, bel dan gerust.

Het is voor ons een sport om (WordPress)websites (wel of niet door ons gemaakt) zo goed mogelijk te laten scoren. Daar zijn vaak goede mogelijkheden voor, en de resultaten zijn snel merkbaar.

Mogen we jouw website ook onder de loep nemen?

Bekijk ook onze diensten of bel ons als je meer wilt weten: 036 711 70 40 en mogelijk wil je een WordPress website bouwen.

 

It's a Rep-website

it’s a rep

Concept / Branding / Webdesign

Emeritor website

Emeritor

Concept / Webdesign

Promedico design elementen

Promedico

Concept / Branding