Amis Solutions

Een Alphatron brand

Concept
Branding
Webdesign

Alphatron biedt ‘medische workware’ en zijn daarmee een grote steun voor zorgprofessionals in hun dagelijks werk. AMiS is de Computer on Wheels van Alphatron. Verpleegkundigen in ziekenhuizen gebruiken deze tijdens hun diensten en patientbezoeken. In 2020 was de release van de nieuwe AMiS-X en AMiS-PRO met een nieuwe look en nieuwe functionaliteiten.

De nieuwe looks van deze AMiS’ vroegen ook om een nieuwe uitstraling van de uitingen. Hiervoor hebben we een huisstijl ontwikkeld die net zo’n grootse upgrade heeft gekregen als de AMiS zelf. De eerste uitingen zijn succesvol ontvangen door de markt en door het maken van een styleguide houden we controle op de uitingen en kunnen we gemakkelijk voortborduren op de neergezette stijl.

Een grotere patienttevredenheid en een kwalitatief steeds beter wordend zorgproces, dat is het streven van Alphatron Medical. Aan ons de taak om te zorgen voor goed werkende en goed uitziende communicatiemiddelen om dit te versterken.

Amis solutions
c-motion by Alphatron
Alviscan logo
Styleguide Amis huisstijl
Amis webdesign

Ontwikkeling user-interface en structuur

De ontwikkelde software voor de AMiS heeft natuurlijk ook een gezicht nodig. Tezamen met Alphatron en het Duitse software-ontwikkelteam is er een klik-model ontwikkeld met een logica in gebruik, maar ook in herkenning. Herkenning van functies die binnen de software aanwezig zijn. De AMiS is van vitaal belang voor de gebruiker, maar ook voor de patiënt. Zo is het gebruik streng gestuurd op veilig toedienen van medicatie en het minimaliseren van fouten. Verkeerde medicatieverdeling zou immers ernstige gevolgen kunnen hebben.
Belangrijke functies in de software zijn bv. toegangcontrole, client-herkenning en client-medicatie koppeling.

UX-workflow
AMiS scherm UX design
AMiS scherm UX-UI

Amis Solutions

Alphatron Medical Innovations heeft AMiS ontwikkeld om de dagelijkse routines van verpleegkundigen, apothekers en andere zorgprofessionals te vereenvoudigen en stroomlijnen zodat ze meer tijd en aandacht kunnen besteden aan hun kerntaak: het verlenen van zorg aan hun patiënten.

Wil je inspiratie voor jou eigen project? We bellen je graag…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.