CanvassCompany

Marketing & Sales as a Service

Concept
Branding
Webdesign

CanvassCompany is sinds jaar en dag actief vanuit Hilversum. Initieel als sales/telemarketing bureau maar later over gegaan op een andere benadering van de markt met hun aanbod voor Marketing as a Service. Vanuit dat perspectief benaderen ze de markt met een content-marketing propositie.

Vanuit die gedachte hebben we meegedacht in positionering en presentatie van de organisatie. Hierbij kwamen we uit op het thema van de ‘rollercoaster’. De situatie waar veel bedrijven in verkeren met hun marketing aanpak. Het gaat van dag tot dag en project tot project. Door in te stappen in de rollercoaster van CanvassCompany komt alles onder controle. Ze begeleiden je in de stijlste klim, het diepste dal en door elke looping. Geen kurketrekker is CanvassCompany te gek 😉

De voor hen ontwikkelde WordPress website is gekoppeld aan Salesforce om leads op te vangen en verder het nurging-proces in te leiden. Digital Lead Management noemen ze dat… Kijk er eens naar, het kan je verder helpen!

Canvasscompany website
Canvasscompany website

CanvassCompany

CanvassCompany helpt ambitieuze dienstverleners bij het uitdenken, inrichten en uitvoeren van een succesvol digital sales proces. Het klassieke verkoopmodel is namelijk uitgewerkt. Marketing is de nieuwe sales en de rol van de verkoper is sterk aan het veranderen. Propositie vertalen, naamsbekendheid vergroten, netwerk uitbreiden, op de radar van de doelgroep. Demand generation, dat is wat ze doen.

Wil je inspiratie voor jou eigen project? We bellen je graag…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.