Emeritor

Inkopen met resultaat

Concept
Branding
Webdesign

Emeritor is al jaren een vooraanstaand dienstverlener op het gebied van inkoop professionalisering. Qua presentatie op internet bleven ze alleen al even achter.. en daar hebben we nu een eind aan gemaakt. Met de upgrade van de website is er gezorgd voor een duidelijke en overzichtelijke structuur. De styling is weer van deze tijd en de techniek is vernieuwd. De nieuwe site is gebouwd met WordPress en wordt volledig door hen zelf onderhouden.

Het doel van de site is om meer gericht te zijn op een duidelijk aanbod, maar ook om leads te gaan genereren. Hiervoor is aan CanvassCompany gevraagd om te werken met een content plan en lead generatie structuur. Deze samenwerking met CanvassCompany hebben we nu een aantal malen gedaan en werkt perfect. Zij de content creatie en en wij het ontwerp en de technische realisatie.

Emeritor website
Emeritor website design

Emeritor

Een professionele inkoopfunctie kan concreet bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en is daarmee de sleutel tot het gewenste resultaat. Emeritor zorgt ervoor dat u dit resultaat ook daadwerkelijk bereikt door op strategisch, tactisch en operationeel niveau aan de slag te gaan met uw inkoopvraagstuk.

Emeritor kan u ondersteunen bij alles wat met inkoop te maken heeft. Van contract- en leveranciersmanagement en expertise in NPR inkoop tot Purchase-to-Pay, Europees aanbesteden en het opzetten van een gehele inkoopafdeling. Bovendien kunnen wij u met een analyse snel inzicht geven in uw huidige inkoopuitgaven en -processen en kunnen onze consultants eventuele capaciteitsproblemen opvangen. Ruim 50 inkoopexperts, ieder met zijn of haar eigen expertise, staan voor u klaar.