Genesys

Wereldwijd leider in customer experience-oplossingen

Concept
Branding
Webdesign

Genesys weet als geen ander hoe belangrijk het is om in contact te blijven met je klanten en partners. Dit doen zij onder andere door meerdere events per jaar te organiseren. Voorheen live-events, momenteel online events. En bij beide lukt het Genesys om hier altijd succesvolle events van te maken. We zijn blij een bijdrage te mogen leveren aan dit succes voor zowel de nationale als internationale events.

Al vroeg in de trajecten worden we betrokken bij het werven van partners en sponsoren. Daarnaast verzorgen we het uitnodigingstraject. Denk hierbij aan e-mailers, social campagnes en een website. We zijn verantwoordelijk voor een strak georganiseerde registratie, maar ook voor programmaboekjes en goodieboxen. Voor de live-events, op plekken als Beurs van Berlage en Van Nelle fabriek, maar ook op locaties in Spanje en Zuid-Afrika, verzorgden we de signing en aankleding. Voor de online events kleden we de digitale Happenee omgeving aan.

Door de vaste samenwerking, die al jaren geleden is ontstaan, gaan we vloeiend door de projecten heen en zijn er al veel uitingen voor zowel marketing, communicatie en dus ook events ontstaan. Iets wat deze review bevestigd.

“Het is een geweldige uitdaging om voor een global organisatie te werken en lokaal de marketingstrategie uit te mogen zetten in verschillende internationale regio’s. Het lokale succes is sterk afhankelijk van goede en stabiele network partners die heel snel en agile kunnen schakelen, flexibel zijn en begrijpen wat het is om binnen het framework en de hoge werkdruk van een corporate omgeving te werken. Commplot is zo’n organisatie, met wie ik al jaren met volle tevredenheid samenwerk. Niet alleen in de Benelux, maar ook in de regio’s Iberia en Africa. Prachtige projecten zoals grote key-events als G-Summit in Amsterdam, Johannesburg en Madrid werden mede door de perfecte en strak georganiseerde samenwerking met Commplot op een overtreffende wijze gerealiseerd. Een aanrader voor elke marketeer met ambities…”

GenesysLinda Hilberdink Senior Field Marketing Manager Genesys Benelux, Iberia & South East Africa

Event communicatie en organisatie

Ben je voor je eigen organisatie bezig met een event? Bel gerust eens. We helpen je graag vooruit. Naast het communicatieve deel hebben we voldoende contacten met goede en zeer geroutineerde event-bureaus.

Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys event communicatie
Genesys event thema

Genesys

Genesys® verzorgt jaarlijks meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Dankzij de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie elk klantmoment via alle marketing-, sales- en servicekanalen en wordt tegelijkertijd de ervaring van medewerkers verbeterd.