Genesys

Wereldwijd leider in customer experience-oplossingen

Concept
Branding
Webdesign

De afgelopen 10 jaar is er een succesvolle band ontstaan tussen Commplot en Genesys. Een band die z’n oorsprong kent bij Ingrid Wong (destijds werkzaam bij Genesys’ voorloper Interactive Intelligence). Deze heeft geleid tot een stevige samenwerking voor alles waar het marketing, communicatie en event-communicatie betreft. Vooral de afgelopen jaren zijn er veel events georganiseerd. Groot en klein, voor en met partners van Genesys. Al vroeg in de trajecten zijn we samen opgetrokken om partners/sponsoren te werven, bezoekers uit te nodigen, online te registreren en uiteindelijk te ontvangen tijdens het event. Veelal locaties van formaat zoals de Beurs van Berlage, van Nelle Fabriek en het Drijvend Paviljoen. De locaties hebben we volledig gestyled en voorzien van routing. Prachtige projecten waar we goed op terugkijken! Iets wat deze review bevestigd.. 

“Het is een geweldige uitdaging om voor een global organisatie te werken en lokaal de marketingstrategie uit te mogen zetten in verschillende internationale regio’s. Het lokale succes is sterk afhankelijk van goede en stabiele network partners die heel snel en agile kunnen schakelen, flexibel zijn en begrijpen wat het is om binnen het framework en de hoge werkdruk van een corporate omgeving te werken. Commplot is zo’n organisatie, met wie ik al jaren met volle tevredenheid samenwerk. Niet alleen in de Benelux, maar ook in de regio’s Iberia en Africa. Prachtige projecten zoals grote key-events als G-Summit in Amsterdam, Johannesburg en Madrid werden mede door de perfecte en strak georganiseerde samenwerking met Commplot op een overtreffende wijze gerealiseerd. Een aanrader voor elke marketeer met ambities…”

GenesysLinda Hilberdink Senior Field Marketing Manager Genesys Benelux, Iberia & South East Africa

Event communicatie en organisatie

Ben je voor je eigen organisatie bezig met de voorbereidingen van een klanten of channel-event? Bel gerust eens. We helpen je graag vooruit naar een mooi event. Naast het communicatieve deel hebben we voldoende contacten met goed en zeer geroutineerde event-bureaus.

Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys eventcommunicatie
Genesys event communicatie
Genesys event thema

Genesys

Genesys® verzorgt jaarlijks meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Dankzij de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie elk klantmoment via alle marketing-, sales- en servicekanalen en wordt tegelijkertijd de ervaring van medewerkers verbeterd.