Pegamento

Reclame spots op TV voor ‘Bellen met Teams’

Concept
Branding
Webdesign

Corona was daar, maart 2020 en iedereen moest thuis aan het werk. Voor veel organisaties leverde dat problemen op in de interne en externe communicatie. Pegamento kon als leverancier van klantcontactoplossingen snel schakelen en maakte het mogelijk om medewerkers thuis te laten communiceren via de normale telefoonlijnen en dat middels slimme koppelingen met Microsoft Teams.

Er werd bij Pegamento eigenlijk direct gedacht in mogelijkheden i.p.v. beperkingen! Reclamespots werden bij de NPO gereserveerd en in no-time werd er een concept voor een spot bedacht. ‘Overnight’ hebben we daarna een script uitgewerkt, animaties gemaakt, muziek en geluid gekozen en alles afgemonteerd.
Resultaat was een spot die uitleg gaf over de mogelijkheden van bellen van vast naar mobiel en vise versa met Microsoft Teams. Een spot die frequent is uitgezonden op NPO 1, 2 en 3, is gebruikt op de website en andere social kanalen.
Hiermee werd ook de basis gelegd voor de grafische elementen die we hebben gemaakt voor de website en landingspagina’s die Pegamento heeft ingezet.

En wat na de eerste reclamespot?

Twee weken na de eerste spot is de tweede gelanceerd en deze heeft een vergelijkbare periode gedraaid. Deze spot was opgedeeld in twee stukken. De langere uitleg, met een tag-on als call to action er achteraan. Hiermee zijn in een korte periode een reeks leads gegenereerd die soms op korte, maar ook op de lange termijn hebben geleid tot meer sales.

Animatie reclame spot + tag on

Webdesign met spot elementen

Webdesign

Pegamento

Iedereen die zijn business processen wil verbeteren en automatiseren biedt Pegamento kansen. Vanuit een gedegen Business Analyse komt Pegamento al snel met oplossingen voor betere procesbeheersing middels RPA (Robotic Proces Automation) en AI (Artificial Intelligence). Hiermee zijn ze instaat om werknemers en processen centraal te stellen en te zorgen voor meer rendement.