Takai Scented Private Labels

Geurcollecties voor merken

Concept
Branding
Webdesign

Takai Scented Private Labels realiseert producten en collecties voor merken binnen de cosmetica- en interieurbranche, of voor bedrijven die geurproducten toe willen voegen aan hun marketingtoolmix. Een inzet binnen hospitality of als relatiegeschenk is een goede mogelijkheid.

Met een persoonlijk strategieplan en brandstory, een doordacht concept en packaging design helpt Takai bedrijven op weg met de ontwikkeling en de productie. Takai werkt samen met verschillende toeleverancier waaronder preferred supplier Iscent . Tevens ontwikkelde Takai in een collab met Happy Whatever een eigen collectie: Happy Scents .

Voor Takai creëerde Commplot een eigen stijl. Omdat Takai onderdeel is van Commplot hebben we gekozen voor enige herkenning. Logo’s kunnen daardoor goed naast elkaar gebruikt worden.

Takai branding
Takai geurproducten verpakking
Takai branding
Takai geurproducten verpakking-ontwerp

Takai Scented Private Labels

De meeste beslissingen maak je onbewust. Door als merk zoveel mogelijk zintuigen te stimuleren, beïnvloed je je klant positief. Dat kan door geurproducten onder eigen label uit te brengen. Producten van hoogwaardige kwaliteit, die door de juiste geur, design en look & feel je doelgroep triggert op zicht, geur en gevoel.