Shared Ambition

Provider voor psychologische zorg

Concept
Branding
Webdesign

Het is 2021 en dit jaar bestaat Shared Ambition 20 jaar! Een hele mijlpaal ene evenzo is dat de tijd dat wij, Commplot en Shared Ambition, al samenwerken. Al voordat de oprichting een feit was hebben we meegedacht in ontwikkeling van het merk en de propositie. Nu, 20 jaar later, werken we nog steeds veel samen op zeer uiteenlopende projecten. Commplot fungeert als externe marketing-afdeling. Bedenkt, coördineert en doet!

Zo verzorgen we alles rondom communicatie, intern en extern, maar hebben we ook HeyCoach ontwikkeld. Een eCoachings platform dat wordt ingezet voor het begeleiden van cliënten. Dit platform groeit elk jaar verder uit tot een multifunctionele tool die de hele organisatie helpt met organisatie, begeleiding en rapportages.

Website Shared Ambition, Amersfoort
Shared Ambition, Matched Care model, geillustreerd by Commplot
Aanpak van Shared Ambition geillustreerd

Shared Ambition

Shared Ambition is dé landelijke provider van psychologische interventies, psychologisch onderzoek, coaching en training voor mensen die mentaal uit balans zijn. Daarnaast zijn wij partner voor organisaties die sturend willen zijn op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen.