Wij zijn Commplot: een creatief bureau in het groene Zeewolde. We doen veel op gebied van concept, branding, web, events en on- en offline communicatie. Dit doen we voor klanten in allerlei branches en uit alle windstreken (zowel nationaal als internationaal). Deels intern met “Commplotters” en deels met externen, als flexibele schil. Allemaal onder het motto: WE CREATE.

Onze kracht zit in onze solide basis en ons netwerk vol professionals. Dit gaat van seo-specialisten, grafisch vormgevers en standbouwers, tot front-end developers, fotografen en tekstschrijvers. Allemaal enthousiaste vaklieden met wie we kunnen lezen en schrijven. Bovendien zijn ze ontzettend goed in wat ze doen. Hierdoor kunnen we projectteams samenstellen op basis van skills en stijl. Het geeft eindeloze flexibiliteit en diversiteit aan zowel de hoeveelheid werk als het eindproduct. En met projectmanagement geregeld vanuit Commplot HQ hebben onze opdrachtgevers altijd contact met vaste personen. Hierdoor blijven de lijnen kort en gaat het schakelen snel.

Wat we allemaal op deze manier hebben bewerkstelligd, zie je in ons portfolio.

Een tweede initiatief wat vanuit Commplot is ontwikkeld, is Takai – Scented Private Labels. Met Takai ontwikkelen we private label geurproducten en -collecties voor merken en organisaties. Met onze kennis van concept en design, wat bij geurproducten belangrijke aandachtspunten zijn, is dit een mooi verlengstuk op wat we al doen. En het geeft ons de kans actief te zijn op andere markten en branches.

Website Shared Ambition

HeyCoach > UX Design

applicatie ontwikkeling / UX Design

Reclamespot Pegamento TV

Pegamento > reclame spots in Corona tijd

animatie

go to portfolio